Dragon Canoes
(+31)(0)166-663831

Dragon Canoes staat bekend om het aanbod van professionele kano’s en kajakken

Onze kajakken en kano’s zijn geschikt voor lange tochten op binnenwater, maar ook ideaal voor een korte tocht in een sloot of meer. Daarnaast zijn ze onverwoestbaar, licht van gewicht en erg gebruiksvriendelijk. Bij uitstek geschikt voor watersportverhuur bedrijven, recreatieparken of campings en restaurants aan het water.

Onze collectie bestaat uit een- en tweepersoons kajakken, en uit twee-en vierpersoons kano’s. Je kunt de producten per stuk bestellen of in grotere aantallen. Bij afname van meerdere kano’s of kajakken rekenen wij een voordeelprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

Kano's en kajakken voor verhuur

De voordelen van onze collectie

De producten van Dragon Canoes zijn een duurzame investering en dus perfect geschikt voor de verhuur van kano's en kajakken. Onze producten zijn namelijk onverwoestbaar en gaan gemakkelijk 20 jaar mee. Daarnaast zijn onze producten beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer je ze verhuurt voor 15 euro per dag, heb je de kano of kajak snel terugverdiend. 

  • Een beter milieu: De kano’s en kajakken van Dragon Canoes zijn 100% recyclebaar. Onze producten worden gemaakt van polyetheen (PE), dit is één van de meest gebruikte plastic soorten. Zo kies je niet alleen voor een kwalitatieve kano of kajak, maar draag je tegelijkertijd bij aan een beter milieu.
  • Hoge temperatuurbestendigheid: Dragon Canoes producten kunnen extreme weersomstandigheden aan. Zo kun je onze kano’s en kajakken gebruiken bij temperaturen van -65C° tot 85C°.
  • Licht in gewicht: De kano’s en kajakken zijn licht in gewicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren.
  • Duurzaam en onverwoestbaar: Dragon Canoes producten zijn duurzaam en onverwoestbaar. Onze kano’s en kajakken zijn bestand tegen het slepen over een dijk of grindpad. Ook zijn ze te gebruiken voor extreme sporten, zoals wildwaterkanoën. 
  • Optimale wendbaarheid: De kajakken van Dragon Canoes hebben een kortere romp voor een flexibele manoeuvreerbaarheid en meer rocker voor een betere secundaire stabiliteit. Dit maakt het draaien makkelijker en comfortabeler.

Meerdere kano's of kajakken afnemen? Neem contact met ons op voor speciale aanbiedingen.